keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

ensimmäinen blogini

Olen työharjoittelussa Nummelassa pienessä mainospalvelutoimistossa nimeltään Mainospalvelu Litja. Heidi Litja on lämmin, hauska ja täynnä tarmoa oleva pomoni. Söimme juuri tekemääni lohi-juustowokkia ja nyt olisi aika kirjoittaa blogia.
Olen tällä hetkellä ollut työharjoittelussa 13 päivää. Lähden aamulla Lohjalta klo 8:00 bussilla, olen Nummelan keskustassa 8:30 josta kävelen 20 minuuttia pienteollisuusalueelle jossa toimisto sijaitsee. Täällä on myös tavaratalo Hongkong, tekstitalo Haarnio ja muita yrityksiä, kuten Digipaino, josta välillä käyn hakemassa vedoksia ja valmiita julisteita ja käyntikortteja.
Aamulla saapuessani keitän ensin teet ja asennun sen jälkeen koneen ääreen, yleensä työstämään Photoshop- tai InDesign-tiedostoa. Yhdentoista aikaan aloitan ruuanlaiton, mikä on kivaa vaihtelua ainaiselle koneella istumiselle. Olen tehnyt täytettyjä paprikoita, kalakeittoa, kanaa ja riisiä, ohravelliä, tonnikalasalaattia ja suunnitelmissa olisi suolaiset vohvelit. Olen siis tehnyt täällä kolmen viikon ajan enemmän ruokalajeja kuin kotonani koko viime vuonna :D
Ruokiksen jälkeen palaan taas koneelle, jolla istun 14:50 asti jotta ehdin bussiin joka on Lohjalla hieman ennen neljää. Kyseinen bussi on hyvin vanha ja kämänen, siitä lähtee kauhea suriseva ääni joka lakkaa ainoastaan, kun kuski painaa kytkintä. Ja se bussi on aina myöhässä.
Mainos- ja esitetöitä olen tehnyt SellkamiCenterille, Office+:lle, kauneus- ja terveyshoitola Olohuoneelle ja muille hoitoloille, esim. hierontalahjakortteja. Myös naapuriverhoomon ikkunateippausten suunnittelu on vastuullistettu minulle.
Tässä muutama tekemäni työ: